Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin yıkamak

Rüyada güvercin yıkamak

Rüyada güvercin yıkamak fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, özgüveninin yerine geleceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına yorulur.

Rüyada güvercin yıkamak gördüyseniz:

  • Tembelliğinizi yenip hiç olmazsa önemli konulara gereken özeni göstermelisiniz.

Rüyada güvercin yıkamak çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine alamet eder.

Rüyada güvercin yumurtası toplamak dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, bir yandan cenaze olacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı güvercin görmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada kuluçkaya yatmış güvercin görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına inanılır.

Rüyada güvercini takla atarken görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine yorulur.

Rüyada güvercinin eline konduğunu görmek başarıdan başarıya koşacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine tabir olunur.

Rüyada gri güvercin görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret eder.

Rüyada güvercin ısırması görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments