Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin konmak

Rüyada güvercin konmak

Rüyada güvercin konmak hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hastalıklarından kurtulacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine delalettir.

Rüyada güvercin konmak gördüyseniz:

  • Neyse ki, gerekli kişi ya da kurumlar ihtiyacınız olan yada beklediğiniz adımları atabilirler.

Rüyada güvercin konmak kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçmak konmak bereketin eksileceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, sorunlarının çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçarak ağaca konmak aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine yorulur.

Rüyada mezara konmak umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine işaret eder.

Rüyada ölmek tabuta konmak şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada çatıya konmak kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine alamet eder.

Rüyada omzuna serçe konmak başka insanları aldatmasına engel olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmek mezara konmak sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments