Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını damatlıkla görmek

Rüyada başkasını damatlıkla görmek

Rüyada başkasını damatlıkla görmek alım gücünün artacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, maddi zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada başkasını damatlıkla gördüyseniz:

  • Bazı şüpheli veya sorgulanabilir durumlara herkesin uzun uzadıya vereceği cevapları olabilir.

Rüyada gelinlik ve damatlık giydiğini görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada damadını ölmüş görmek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine inanılır.

Rüyada gelinlik damatlık giymek hayatı boyunca hep sevileceğine, kısmetlerinin bol olacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada oğlunu damat olarak görmek sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada çirkin gelin damat görmek rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına delalettir.

Rüyada damat ve damatlık görmek riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada damadın yüzünü görmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın tabir olunur.

Rüyada kocasını damatlıkla görmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments