Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damat ve damatlık görmek

Rüyada damat ve damatlık görmek

Rüyada damat ve damatlık görmek kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, rakiplerine yenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada damat ve damatlık gördüyseniz:

  • Kolay adapte olmanızda da yarar var.

Rüyada bir sürü gelin damat görmek talihinizin artacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, huzurlu günlerin uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada damat kıyafeti görmek para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah damatlık giymek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada damada para takmak kazancın helal şekilde artırılacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine delalettir.

Rüyada sevgilini damatlıkla görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada damat adayı görmek kazanç kapılarının açılacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin adamı damatlıkla görmek iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada tanıdığın birini damat görmek endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments