Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşının boşandığını görmek

Rüyada bir arkadaşının boşandığını görmek

Rüyada bir arkadaşının boşandığını görmek yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine delalettir.

Rüyada bir arkadaşının boşandığını gördüyseniz:

  • Kendi kişiliğinizden taviz vermemelisiniz.

Rüyada bir arkadaşının boşandığını görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere rivayet eder.

Rüyada arkadaşının boşandığını duymak parasının ve makamının artacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşımın boşandığını görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşın boşandığını görmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşınızın boşandığını görmek onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını boşandığını görmek ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, başarılı ve kazançlı olacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının eşinden boşandığını görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, maddi güç elde edeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına delalettir.

Rüyada kocasıyla boşanmak moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments