Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını balkondan düşerken görmek

Rüyada başkasını balkondan düşerken görmek

Rüyada başkasını balkondan düşerken görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasını balkondan düşerken gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız açısından olumlu gelişmeler var, aşk hayatınız özel yaşamınıza da istikrar getirebilir.

Rüyada balkondan çocuğun düştüğünü görmek eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkondan düşer gibi olmak sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına inanılır.

Rüyada balkondan düşen bebek görmek zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, yolculuğa işarettir.

Rüyada balkondan düşecek gibi olmak sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada komşunun balkondan düştüğünü görmek kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeği balkondan düşürmek saygı göreceğine, gerçek dostluklarına odaklanacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada balkonun düştüğünü görmek sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini balkondan düşerken görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments