Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkonun düştüğünü görmek

Rüyada balkonun düştüğünü görmek

Rüyada balkonun düştüğünü görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, hak yemeyeceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına delalettir.

Rüyada balkonun düştüğünü gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileri haricinde sevindirici bir haber almanız olasıdır.

Rüyada balkondan çocuğun düştüğünü görmek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızını balkondan düştüğünü görmek insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada kardeşin balkondan düştüğünü görmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına yorulur.

Rüyada kedinin balkondan düştüğünü görmek kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının balkondan düştüğünü görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkon düştüğünü görmek ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkondan düşüp ölmek atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada erkek kardeşinin balkondan düştüğünü görmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments