Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasından yorgan almak

Rüyada başkasından yorgan almak

Rüyada başkasından yorgan almak daha yüksek bir noktaya geleceğine, elindekileri de yitireceğine, borçlarının azalacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasından yorgan almak gördüyseniz:

  • Kendinizi düşünüyorsanız, olayları büyütmemelisiniz.

Rüyada yorgan yanması görmek eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, dinç kalacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada yorgan yıkamak çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni yorgan almak zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine yorgan vermek kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, aile hayatlarını bozulacağına işarettir.

Rüyada kirli yorgan yıkamak borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yün yorgan dikmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ölüden yorgan almak onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, keyfin kaçacağına, bir bebek sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada yorgana sarılmak hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, iyiliğe ve güzelliğe delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments