Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan yanması görmek

Rüyada yorgan yanması görmek

Rüyada yorgan yanması görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, problemlerini çözeceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada yorgan yanması gördüyseniz:

  • Erkekseniz işveren ya da amirinizle sürtüşmelerinizin olması olasıdır.

Rüyada yorgan yanması görmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanmış yorgan görmek yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorgan yapmak aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, parasal kaygılardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yorgan kaybetmek maddi konularda zayıf düşeceğine, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yorganı çöpe atmak yoklukları ve hastalıkları unutacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada mor renk yorgan görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yorgan hurcu görmek işlerin aksamayacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına delalettir.

Rüyada ölünün üzerine yorgan örtmek istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments