Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasından hoşlanmak

Rüyada başkasından hoşlanmak

Rüyada başkasından hoşlanmak sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, malının da hiç olacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasından hoşlanmak gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin duygusal iniş çıkışlarını beklememek veya olayları diğerlerinin insafına bırakmamak elinizi güçlendirebilir.

Rüyada hoşlandığın kişinin sevgilisini görmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada hoşlandın erkeyi görmek bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığının elini tutmak zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada birinden hoşlanmak uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkekten hoşlandığını görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına inanılır.

Rüyada hoşlandığına sarılmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına rivayet eder.

Rüyada hoşlandığı kişiyle öpüşmek kazançlı olacağı işlere gireceğine, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına rivayet eder.

Rüyada başkasından hoşlanmak kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments