Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandın erkeyi görmek

Rüyada hoşlandın erkeyi görmek

Rüyada hoşlandın erkeyi görmek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, mal ve rızkın çoğalmasına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine yorulur.

Rüyada hoşlandın erkeyi gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız sizin için fazla önemi olmayan bir erkek çevrenizde fazlaca dolanarak bazı tekliflerde bulunabilir.

Rüyada hoşlandın erkeyi görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, kısmetlerinin de kapanacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı bir erkege sarılmak suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına yorulur.

Rüyada erkege banyo yaptırmak yükseldikçe yükseleceğine, işlerinin bollaşacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına alamet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle sevgili olmak sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına delalet eder.

Rüyada hoşlandığın kızı görmek eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada hoşlandığım birini görmek yokluğa düşeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı insanı görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığın kişiyle mesajlaşmak elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments