Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma ve armut görmek

Rüyada elma ve armut görmek

Rüyada elma ve armut görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, alınganlıkların hasıl olacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, aile içinde huzurunun yerinde olacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada elma ve armut gördüyseniz:

  • Eviniz, aileniz veya aşk hayatınızla ilgili ilişkilerinizden bazıları sizi zorlayabilir veya ilişkiden soğuyabilirsiniz.

Rüyada armut elma görmek mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına delalet eder.

Rüyada elma ve armut görmek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada elma armut görmek verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına işaret etmektedir.

Rüyada elma armut ağacı görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada elma ve armut ağacı görmek yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, öz güveninin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada elma armut çalmak geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına işaret eder.

Rüyada elma armut yemek büyük sıkıntılar çekileceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada elma ve armut toplamak sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, getirisinden daha fazla olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments