Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma ve armut yemek

Rüyada elma ve armut yemek

Rüyada elma ve armut yemek iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, çok daha mutlu olunacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada elma ve armut yemek gördüyseniz:

  • Başkalarının planlarına göre hareket etmeniz gerekmiyor.

Rüyada elma ve armut yemek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, büyük adımlar atacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada elma armut yemek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına delalet eder.

Rüyada armut elma görmek çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, güzel bir bayanla evlilik yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elma armut çalmak elinin darda kalmayacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada elma armut ağacı görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada elma ve armut görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, başarısızlığa düşüleceğine, hayatının daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Rüyada elma ve armut ağacı görmek ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına alamet etmektedir.

Rüyada elma ve armut toplamak onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments