Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasında yara görmek

Rüyada başkasında yara görmek

Rüyada başkasında yara görmek böylece kişinin hafifleyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasında yara gördüyseniz:

  • Planlarda lehinize değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada birini yara bere içinde görmek yaşam enerjisi ile dolacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacakta yara görmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, refaha erileceğine delalettir.

Rüyada kolda yara izi görmek işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzde yara çıkmak elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına delalettir.

Rüyada ağzı yara görmek bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde yara izi görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, yaşamın kolaylaşacağına rivayet eder.

Rüyada parmağında yara görmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına tabir olunur.

Rüyada alnından yaralanmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments