Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alnından yaralanmak

Rüyada alnından yaralanmak

Rüyada alnından yaralanmak maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada alnından yaralanmak gördüyseniz:

  • Gerek iş, gerek aşk hayatınızda yukarda söylenenler geçerlidir.

Rüyada birinin alnında yara görmek hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, iyileşeceğine, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada alnından yaralanmak uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine delalettir.

Rüyada alnında yara görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, herkesin şaşırtılacağına işarettir.

Rüyada para almayı düşünmek işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada camide abdest alıp namaz kılmak zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini duş alırken görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine, diplomalarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın bilezik alıp takmak elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, günah işleyeceğine delalet eder.

Rüyada ev almayı görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments