Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabanca sesi duymak

Rüyada tabanca sesi duymak

Rüyada tabanca sesi duymak hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabanca sesi duymak gördüyseniz:

  • Bazı plan, program ya da sözleşmeler düşünüldüğü kadar cazip ya da tam olmayabilir.

Rüyada tabanca sesi duymak kişinin esenlik bulacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabanca sesleri duymak sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına delalet eder.

Rüyada tabanca sesi görmek kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen babanın sesini duymak kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek kardeşinin sesini duymak kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine delalettir.

Rüyada yüksek sesli müzik duymak kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, dünya malı edineceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada gaipten ses duymak sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, dertlerinin artacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına inanılır.

Rüyada alarm sesi duymak ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments