Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına su ikram etmek

Rüyada başkasına su ikram etmek

Rüyada başkasına su ikram etmek ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, afiyete ereceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına tabir olunur.

Rüyada başkasına su ikram etmek gördüyseniz:

  • Karşı çıkmak yerine, bırakın rahatlasınlar.

Rüyada su ikram edildiğini görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada misafire su ikram etmek ahiret inancına göre yaşanacağına, maaşının artacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir bardak su ikram etmek Allah’ın kendisinden yana olacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına inanılır.

Rüyada portakal suyu ikram etmek maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, gönül kapılarının açılacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasına su ikram etmek çevrenizden takdir görmeye, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, geçim derdi çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine su ikram etmek eş ve evlat sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, çevre değiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada su ikram edilmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada bardakla su ikram etmek başarısının düşeceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments