Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine su ikram etmek

Rüyada birine su ikram etmek

Rüyada birine su ikram etmek kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, haneye nifak gireceğine, kırgınlık yaşanacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına yorulur.

Rüyada birine su ikram etmek gördüyseniz:

  • İsteklerini dinleyin.

Rüyada misafire su ikram etmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına işarettir.

Rüyada bardak su ikram etmek istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bardakla su ikram etmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına delalet eder.

Rüyada soğuk su ikram etmek daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine işarettir.

Rüyada portakal suyu ikram etmek geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada başkasına su ikram etmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine su ikram etmek dünyasının bir anda değişeceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada su ikram ettiğini görmek maddi sıkıntılardan kurtulmaya, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, zorlukları atlatacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments