Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardakla su ikram etmek

Rüyada bardakla su ikram etmek

Rüyada bardakla su ikram etmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, maneviyatının çökeceğine, borçların sonlandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına işarettir.

Rüyada bardakla su ikram etmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerin sonlanmasını istemiyorsanız politik olmanız gerekecek.

Rüyada bardak su ikram etmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir bardak su ikram etmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Rüyada bardakla su ikram etmek halsizleşeceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine alamet eder.

Rüyada su ikram ettiğini görmek huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına yorulur.

Rüyada birine su ikram etmek fikirlerinin çatışacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada su ikram edilmek hayırlı kararlar verileceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına tabir olunur.

Rüyada vişne suyu ikram etmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada su ikram edildiğini görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments