Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misafire su ikram etmek

Rüyada misafire su ikram etmek

Rüyada misafire su ikram etmek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına tabir olunur.

Rüyada misafire su ikram etmek gördüyseniz:

  • Sizin cinsiyetiniz ne olursa olsun kadınları yanlış anlayabilir ya da yanlış anlaşılabilirsiniz.

Rüyada misafire su ikram etmek güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, yatırımların heba olacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada misafire tatlı ikram etmek aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada misafire ikram etmek işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada misafire ikramda bulunmak bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine, hastalığın biteceğine rivayet eder.

Rüyada misafire baklava ikram etmek yeni bir makama sahip olunacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine işarettir.

Rüyada misafire zeytin ikram etmek arif ve alim kimseler arasına gireceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına alamet eder.

Rüyada misafire şeker ikram etmek işlerinin yaver gideceğine, çok sıkıntı çekeceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına yorulur.

Rüyada misafirlere ikramda bulunmak maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments