Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su ikram edildiğini görmek

Rüyada su ikram edildiğini görmek

Rüyada su ikram edildiğini görmek esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada su ikram edildiğini gördüyseniz:

  • Evinizde daha rahat çalışmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada su ikram edilmek kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada su ikram ettiğini görmek yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, dolayısıyla geleceğine, yoğun stres altında kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada su ikram edildiğini görmek gösterilen sabrın tükeneceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına tabir olunur.

Rüyada et ikram etmek yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına delalet eder.

Rüyada süt ikram edildiğini görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada şeker ikram ettiğini görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çorba ikram edildiğini görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada hurma ikram ettiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments