Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kovayla su dökmek

Rüyada kovayla su dökmek

Rüyada kovayla su dökmek ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, ekmek bulamayacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kovayla su dökmek gördüyseniz:

  • Anlatarak ifade etmenin mesajlarınızı daha anlaşılır kılacağını ya da yumuşatabileceğini düşünüyorsunuz.

Rüyada tuvalete kovayla su dökmek komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Rüyada kovada su dökmek çok büyük üzüntüler yaşanacağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada kovayla su dökmek kişinin gönlünü alacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada su dolu kovalar görmek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kovalarla su taşımak oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada çeşmeden kovaya su doldurmak moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine işarettir.

Rüyada su kovası görmek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kova su taşımak büyük bir özgüven kazanacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments