Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına çiş yaptırmak

Rüyada başkasına çiş yaptırmak

Rüyada başkasına çiş yaptırmak güçten düşeceğine, yorulacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada başkasına çiş yaptırmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaşmanız sizi daha iyi anlamalarını sağlayabilir.

Rüyada çişi geldiğini görmek aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çişini içmek uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, içinin huzurla dolacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiş yapıldığını görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada helada çiş yapmak deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada iş yerine çiş yapmak hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, hem hayatının kurtulacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dışarıya çiş yapmak iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada çişe tutmak aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına rivayet eder.

Rüyada erkek bebeğin çiş yaptığını görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments