Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiş yapıldığını görmek

Rüyada çiş yapıldığını görmek

Rüyada çiş yapıldığını görmek sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, ömür boyu devam edeceğine yorulur.

Rüyada çiş yapıldığını gördüyseniz:

  • Parasal durumunuzla ilgili ani bir rahatlama bekleyebilirsiniz.

Rüyada çiş yapıldığını görmek bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, can sıkıntısının geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada üstüne çiş yapıldığını görmek zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eve çiş yapıldığını görmek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada üzerine çiş yapıldığını görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine delalettir.

Rüyada camiye çişini yapmak hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin üzerine çiş yapmak bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi üstüne çiş yapmak bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek bebeğin çiş yaptığını görmek gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments