Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geminin çarptığını görmek

Rüyada geminin çarptığını görmek

Rüyada geminin çarptığını görmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına yorulur.

Rüyada geminin çarptığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler üzerinizde baskı kurabilir ya da bazı işleri yapmanızın asıl nedeni olabilir.

Rüyada geminin çarptığını görmek yollarını ayıracağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasına cin çarptığını görmek uğradığı zararları telafi edeceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine delalettir.

Rüyada anneye araba çarptığını görmek ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine rivayet eder.

Rüyada bir insana araba çarptığını görmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada arabanın çarptığını görmek siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada araba çarparken kurtulmak işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate tabir olunur.

Rüyada arabayla birine çarptığını görmek yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına inanılır.

Rüyada birine araba çarptığını görmek başarısız ve mutsuz olacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments