Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına altın takıldığını görmek

Rüyada başkasına altın takıldığını görmek

Rüyada başkasına altın takıldığını görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine inanılır.

Rüyada başkasına altın takıldığını gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili masraflar çıkabilir.

Rüyada birine altın takıldığını görmek en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına delalet eder.

Rüyada altın bilezik takıldığını görmek anne babanın üzüntü duyacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına yorulur.

Rüyada çeyrek altın takıldığını görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada başkasına altın bilezik takıldığını görmek cesaretin ve özgüvenin azalacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine delalet eder.

Rüyada altın yüzük takıldığını görmek başını yastığa daha rahat koyacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yarım altın takıldığını görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, yenilenme yaşayacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada başkasına altın takıldığını görmek mutlu olacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada üstüne altın takıldığını görmek yaşam standartlarının da yükseleceğine, işinin yoluna gireceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments