Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne altın takıldığını görmek

Rüyada üstüne altın takıldığını görmek

Rüyada üstüne altın takıldığını görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, İslami olarak günahlarının artacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, deşarj olacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada üstüne altın takıldığını gördüyseniz:

  • Artık daha fazla bağlayıcı söz vermenizde fayda var.

Rüyada üstüne altın takıldığını görmek çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada boynuna altın takıldığını görmek uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına inanılır.

Rüyada altın takıldıgını görmek başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, yaşam standartlarının artacağına işarettir.

Rüyada bebeğe altın takıldığını görmek hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada başkasına altın takıldığını görmek çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, kimse ile tartışmayacağına, sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada altın bilezik takıldığını görmek çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine tabir olunur.

Rüyada düğünde altın takıldığını görmek iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yarım altın takıldığını görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, ele geçen paranın daha da artacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments