Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine altın takıldığını görmek

Rüyada birine altın takıldığını görmek

Rüyada birine altın takıldığını görmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, konforlu ve rahat hale geleceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine tabir olunur.

Rüyada birine altın takıldığını gördüyseniz:

  • Mesleki açıdan gelişmeniz, daha fazla saygınlık kazanmanız olasıdır.

Rüyada bebeğe altın takıldığını görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine altın takıldığını görmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına delalettir.

Rüyada boynuna altın takıldığını görmek iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, isteklerini yerine getireceğine yorulur.

Rüyada başkasına altın takıldığını görmek düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Rüyada kendine altın bilezik takıldığını görmek çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendine altın takıldığını görmek yöneticilik koltuğuna oturacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada altın küpe takıldığını görmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına rivayet eder.

Rüyada altın yüzük takıldığını görmek evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments