Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına ait kolye görmek

Rüyada başkasına ait kolye görmek

Rüyada başkasına ait kolye görmek başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine alamet eder.

Rüyada başkasına ait kolye gördüyseniz:

  • Stresi kontrol etmeniz gerekebilir.

Rüyada başkasına ait kolye görmek eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada başkasına ait anahtar görmek tartışmaların kavgaya döneceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, çok günah işleyeceğine işarettir.

Rüyada başkasına ait bozuk para görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine inanılır.

Rüyada başkasına ait gömlek görmek onları gücendireceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına tabir olunur.

Rüyada aids olduğunu görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına, verimin ve bereketin geleceğine, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada birinin aids olduğunu görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine inanılır.

Rüyada başkasına ait nüfus cüzdanı görmek şeytana uyacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendine ait ev görmek hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments