Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına ait nüfus cüzdanı görmek

Rüyada başkasına ait nüfus cüzdanı görmek

Rüyada başkasına ait nüfus cüzdanı görmek nazar eden insanların haddini bildireceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, işlerine dört elle sarılacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasına ait nüfus cüzdanı gördüyseniz:

  • Belli konularda belli şekillerde davranmalarını istediğiniz bazı kişileri kendi hallerine bırakmanız durumunda, şaşırtıcı bir şekilde, kendi istekleri dahilinde sizin isteklerinizi yerine getirdiklerini görebilirsiniz.

Rüyada başkasına ait nüfus cüzdanı görmek sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada eski nüfus cüzdanı görmek ferah bir eve geçileceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi nüfus cüzdanını görmek moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine işarettir.

Rüyada nüfus cüzdanını kaybetmek problemlere çözüm bulunacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, arif ve alim kimseler arasına gireceğine işarettir.

Rüyada erkek nüfus cüzdanı görmek başını borçlardan kaldıramayacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yeni nüfus cüzdanı görmek rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boş nüfus cüzdanı görmek sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına tabir olunur.

Rüyada mavi nüfus cüzdanı görmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments