Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına ait gömlek görmek

Rüyada başkasına ait gömlek görmek

Rüyada başkasına ait gömlek görmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, haneye dertlerin gireceğine , işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasına ait gömlek gördüyseniz:

  • Karşıt düşünceli kişiler veya size gösterilen direnci akıl oyunları kullanarak kontrol altına alabilirsiniz.

Rüyada başkasına ait gömlek görmek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasına ait kimlik görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, ticarette başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasına ait kolye görmek gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına rivayet eder.

Rüyada başkasına ait nüfus cüzdanı görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasına ait eşya görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada birinin aids olduğunu görmek kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada aids olduğunu görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, içinin hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş birine ait eşyalar görmek zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments