Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına ait ev görmek

Rüyada başkasına ait ev görmek

Rüyada başkasına ait ev görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasına ait ev gördüyseniz:

  • Sizi bazı yanılgılardan çekip almak isteyen insanları fark etmeniz gerekiyor.

Rüyada başkasına ait bir ev görmek uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına alamet eder.

Rüyada kendine ait ev görmek mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına tabir olunur.

Rüyada başkasına ait ev görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada başkasına ait alyans görmek para pul sahibi olacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine inanılır.

Rüyada başkasına ait ayakkabı görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerinin açılacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada başkasına ait bebek görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine alamet eder.

Rüyada aids hastası görmek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına ait gelinliği giymek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments