Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına ait alyans görmek

Rüyada başkasına ait alyans görmek

Rüyada başkasına ait alyans görmek uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, rızkından olacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada başkasına ait alyans gördüyseniz:

  • Belli belirsiz bir huzursuzluk hissedilebilir.

Rüyada başkasına ait alyans görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin aids olduğunu görmek kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine işarettir.

Rüyada başkasına ait gelinlik giymek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada kendine ait erkek bebek görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, engellerin ortadan kalkacağına, güvenini sarsacağına işaret eder.

Rüyada başkasına ait elbise giymek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada kendine ait ev görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına, dinç kalacağına işaret eder.

Rüyada başkasına ait parayı almak sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, cebinin para göreceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasına ait gelinliği giymek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments