Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına ait bebek görmek

Rüyada başkasına ait bebek görmek

Rüyada başkasına ait bebek görmek ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, iç açıcı sözlere, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine delalettir.

Rüyada başkasına ait bebek gördüyseniz:

  • Arkanızdan bazı kişiler düşmanca tutumlara girilebilir.

Rüyada kendine ait bebek görmek bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına tabir olunur.

Rüyada başkasına ait bebek görmek büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendine ait erkek bebek görmek parasına da para ekleyeceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına tabir olunur.

Rüyada başkasına ait erkek bebek görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasına ait çamaşır görmek kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birine ait eşyalar görmek hayıflanacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada başkasına ait yüzük görmek hayallerindeki insanla karşılaşacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine işarettir.

Rüyada başkasına ait gelinlik giymek yaptığı çalışmaların heba olacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments