Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkası tarafından hamile görünmek

Rüyada başkası tarafından hamile görünmek

Rüyada başkası tarafından hamile görünmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada başkası tarafından hamile görünmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizi objektif şekilde ele almanız gerekiyor.

Rüyada başkası tarafından hamile görünmek umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine işarettir.

Rüyada hamile görünmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada beyaz elbiseyle görünmek sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine işaret eder.

Rüyada harama görünmek rızkının ve kazancının bol olacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, maddi kayıpların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü görünce ağlamak uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada açık görünmek sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, masa başı bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada ağlarken görünmek mutluluğun ve kazancın daim olacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hacda görünmek yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments