Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlarken görünmek

Rüyada ağlarken görünmek

Rüyada ağlarken görünmek rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine inanılır.

Rüyada ağlarken görünmek gördüyseniz:

  • Aklınız yolunuzu aydınlatabilir.

Rüyada ağlarken görünmek ayrılanların kavuşacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına yorulur.

Rüyada açık görünmek ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine tabir olunur.

Rüyada ölü görünce ağlamak yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlikli görünmek işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada ölü görünmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada camide görünmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine rivayet eder.

Rüyada şeytanı görünce dua okumak işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine işarettir.

Rüyada gelinlikle görünmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, yanlış anlaşılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments