Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık görünmek

Rüyada açık görünmek

Rüyada açık görünmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayallerine ulaşacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, bir akrabadan hata görüleceğine rivayet eder.

Rüyada açık görünmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları duygusal değil mantıklı şekilde ele almak daha verimli sonuçlar ortaya çıkmasını sağlayabilir.

Rüyada açık görünmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine tabir olunur.

Rüyada harama görünmek zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada camide görünmek dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına alamet eder.

Rüyada beyazlar içinde görünmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada çirkin görünmek bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasına görünmek çok iyi paralar kazanılacağına, zahmet veren işlerin artacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada olduğundan genç görünmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeytan görünce dua okumak keyfin ve huzurun yerinde olacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments