Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada harama görünmek

Rüyada harama görünmek

Rüyada harama görünmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, eskileri yâd edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada harama görünmek gördüyseniz:

  • Mutlaka ikna olmak zorunda değilsiniz.

Rüyada harama görünmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada mescidi haram görmek büyük başarılara işlere imza atılacağına, hayırlı kararlar verileceğine, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine yorulur.

Rüyada haram et görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada haram bir iş yapmak pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine delalet eder.

Rüyada haram mal yemek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada haram bir şey yemek kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına alamet eder.

Rüyada haram para görmek sorunların çabucak atlatılacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada mescidi haramda namaz kılmak dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments