Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkası gelinlik giymek

Rüyada başkası gelinlik giymek

Rüyada başkası gelinlik giymek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkası gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız açısından olumlu gelişmeler var.

Rüyada parlak gelinlik giymek bolluk ve bereket elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ama beğenmemek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi gelinliğini giymek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, üzüntülerinin son bulacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada mavi gelinlik giymek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada evli bir arkadaşının gelinlik giydiğini görmek hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada tekrar gelinlik giydiğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına delalettir.

Rüyada başkasının siyah gelinlik giydiğini görmek yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına delalettir.

Rüyada gelinlik giydirdiğini görmek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, sevinç gözyaşları dökmeye, sorunların teker teker çözüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments