Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik giymek ama beğenmemek

Rüyada gelinlik giymek ama beğenmemek

Rüyada gelinlik giymek ama beğenmemek sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, bereketi ve zenginliği bulacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada gelinlik giymek ama beğenmemek gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren konulardaki düzenlemelere veya değişikliklere dikkatle yaklaşılması gerekiyor.

Rüyada gelinlik giymek ama beğenmemek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik giymek ve beğenmemek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada giydiği gelinliği beğenmemek çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, geçim derdine düşmeyeceğine, borçlanıp, hasta olacağına rivayet eder.

Rüyada beğenmediği gelinliği giymek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, sorunlarının tamamen biteceğine alamet eder.

Rüyada gelinlik giymek beğenmemek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada gelinlik giymek ama evlenmemek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik giymek ama mutsuz olmak dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine işaret eder.

Rüyada gelinlik giymek ama evlenememek elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments