Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik giydirdiğini görmek

Rüyada gelinlik giydirdiğini görmek

Rüyada gelinlik giydirdiğini görmek ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, bazen fakirlik görüleceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına delalettir.

Rüyada gelinlik giydirdiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdikleri sözleri tutamayacağına dair şüphelere sahip olabilirsiniz.

Rüyada evli birinin gelinlik giymek düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin gelinlik giydiğini görmek yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok güzel günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada gelinlik giymek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine işaret eder.

Rüyada gelinlik giymek yeniden evlenmek çok güzel işlere gireceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada gelinliği başkasının giydiğini görmek haksızlıkların ortadan kalkacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına işarettir.

Rüyada giydiği gelinliği görmek kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine tabir olunur.

Rüyada kirli beyaz gelinlik giymek çok dikkat çekeceğine, kazancın arttırılacağına, hayallerinin yıkılacağına işarettir.

Rüyada başkasını gelinliğini giymek yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments