Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli bir arkadaşının gelinlik giydiğini görmek

Rüyada evli bir arkadaşının gelinlik giydiğini görmek

Rüyada evli bir arkadaşının gelinlik giydiğini görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, elindeki imkanların artacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına işarettir.

Rüyada evli bir arkadaşının gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Biraz daha politik olmanızda fayda var.

Rüyada evli bir arkadaşının gelinlik giydiğini görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, ekmeğinin bereketleneceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada evli kişinin gelinlik giymek bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına rivayet eder.

Rüyada evli olduğu halde gelinlik giymek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine tabir olunur.

Rüyada evli kadın gelinlik giymek iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada evli olduğu halde gelinlik giydiğini görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli birinin gelinlik giydiğini görmek uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada evli birini gelinlik giydiğini görmek ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, galibiyet kazanacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli bir kadının gelinlik giymek ticaret hayatını ilerleteceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments