Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi gelinliğini giymek

Rüyada kendi gelinliğini giymek

Rüyada kendi gelinliğini giymek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi gelinliğini giymek gördüyseniz:

  • Uzun süredir görmediğiniz birisinden bir haber alabilirsiniz.

Rüyada renkli gelinlik giydiğini görmek herkesin yardımına koşacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, gönül kapılarını açacağına alamet eder.

Rüyada arkadasının gelinlik giydiğini görmek parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada evlinin gelinlik giymek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelinliğin altına siyah çorap giymek üst bir mevkiye terfiye alınacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, huzura kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sürekli gelinlik giymek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı gelinlik giydiğini görmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada damatsız gelinlik giymek kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yakınının gelinlik giydiğini görmek huzursuzlukların sona ereceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments