Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınıf başkanı olduğunu görmek

Rüyada sınıf başkanı olduğunu görmek

Rüyada sınıf başkanı olduğunu görmek çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, yönetici makamına geleceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada sınıf başkanı olduğunu gördüyseniz:

  • Neler yapabileceğinizi açıkça belirtip, pazarlık aşamasında kendi lehinize adımlar atmanız gerekiyor.

Rüyada sınıf başkanı olduğunu görmek uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada sınıf başkanı olmak yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına yorulur.

Rüyada abd başkanını görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada devlet başkanının elini öpmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, istediği noktalara ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet başkanıyla konuşmak darlıktan ferahlığa çıkılacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada devlet başkan görmek ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına tabir olunur.

Rüyada büyükşehir belediye başkanı görmek sevinç ve sürura, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada amerika başkanı olmak kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments