Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir parti başkanını görmek

Rüyada bir parti başkanını görmek

Rüyada bir parti başkanını görmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bir parti başkanını gördüyseniz:

  • Ortağınız veya eşinizle beraber ileride büyük kazançlar getirecek işlere girebilirsiniz.

Rüyada parti genel başkanını görmek güzel ve doğru işler yapacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına alamet eder.

Rüyada parti başkanını görmek işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parti başkanı olmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada bir parti başkanını görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, bütün sıkıntılardan kurtulmaya işarettir.

Rüyada parti genel başkanı görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine inanılır.

Rüyada parti başkanı görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize delalet etmektedir.

Rüyada parti bayrağı görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine alamet etmektedir.

Rüyada parti liderlerini görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments