Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkalarının nişanlandığını görmek

Rüyada başkalarının nişanlandığını görmek

Rüyada başkalarının nişanlandığını görmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada başkalarının nişanlandığını gördüyseniz:

  • Tavırlarınızdaki veya bazı konulardaki inançlarınızdaki değişiklikler olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada evliyken başka biriyle nişanlanmak çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin nişanlandığını görmek kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, neşeli zamanların yaşanacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine yorulur.

Rüyada nişanlını başka kızla görmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, işlerini boşvereceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına işaret eder.

Rüyada başkalarının nişanlandığını görmek onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına delalettir.

Rüyada sevdiğinden başka biriyle nişanlanmak hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka birini nişanlanmış görmek hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada nişanlısının başka biriyle evlendiğini görmek dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada başka biriyle nişanlandığını görmek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments