Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka biriyle nişanlandığını görmek

Rüyada başka biriyle nişanlandığını görmek

Rüyada başka biriyle nişanlandığını görmek çok yorulacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada başka biriyle nişanlandığını gördüyseniz:

  • Çok iyi becerebileceğiniz şeylerde bile kendinize güvenememeniz olasıdır.

Rüyada evliyken başka biriyle nişanlanmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Rüyada başka birini nişanlanmış görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, bilgilerle donanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birisiyle nişanlanmak isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinden başka biriyle nişanlanmak gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına işaret eder.

Rüyada başka biriyle nişanlandığını görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada başka biriyle nişanlanmak büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına alamet eder.

Rüyada nişanlının başka biriyle evlendiğini görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, büyük bir gelir toplayacağına, ağlayacağına, strese gireceğine tabir olunur.

Rüyada nişanlısının başka biriyle evlendiğini görmek çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments