Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birini nişanlanmış görmek

Rüyada başka birini nişanlanmış görmek

Rüyada başka birini nişanlanmış görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, umutsuzluk yaşanacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine tabir olunur.

Rüyada başka birini nişanlanmış gördüyseniz:

  • Toz duman sona erdiğinde kendinizi daha iyi bir yerde bulabilirsiniz.

Rüyada başka birisiyle nişanlanmak çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nişanlısının başka biriyle evlendiğini görmek el açmayacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada başka biriyle nişanlanmak diplomalarının artacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine işaret eder.

Rüyada nişanlını başka kızla görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine delalet eder.

Rüyada başka birini nişanlanmış görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine yorulur.

Rüyada evliyken başka biriyle nişanlanmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinden başka biriyle nişanlanmak hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada başkalarının nişanlandığını görmek onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments