Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinden başka biriyle nişanlanmak

Rüyada sevdiğinden başka biriyle nişanlanmak

Rüyada sevdiğinden başka biriyle nişanlanmak onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, insanlardan takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden başka biriyle nişanlanmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi kendinize saklamamanız durumunda pişmanlık duyabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinden başka biriyle nişanlanmak arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına yorulur.

Rüyada başka birini nişanlanmış görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka biriyle nişanlandığını görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına tabir olunur.

Rüyada nişanlını başka kızla görmek hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin nişanlandığını görmek bir süre sıkıntı çekeceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalet eder.

Rüyada başka birisiyle nişanlanmak ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Rüyada evliyken başka biriyle nişanlanmak rahat bir yaşama kavuşulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada nişanlısının başka biriyle evlendiğini görmek çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, uzun ve hayırlı bir ömre alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments