Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkalarının ağladığını görmek

Rüyada başkalarının ağladığını görmek

Rüyada başkalarının ağladığını görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkalarının ağladığını gördüyseniz:

  • Yaşadığınız kişilerle ilişkinizde veya evinizi ilgilendiren konularda daha dikkatli adımlar atmanız gerekebilir.

Rüyada başka birinin ağladığını görmek kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, duaların kabul olacağına inanılır.

Rüyada başka biri için ağlamak elindekilerle yetinmeyi bileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkalarının ağladığını görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına delalet eder.

Rüyada başka ülkede yaşamak hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka yerde uyanmak bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına alamet eder.

Rüyada başka bir kıtaya gitmek maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, saygının hiç eksik olmayacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Rüyada evi başka yere taşımak hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments